Afspraak maken

Raadpleeg ons online, via videoconsultatie

Zie, hoor en spreek met onze advocaten van bij je thuis, vanop je kantoor, kortom, van waar jij je ook bevindt. Dit via je pc, laptop, tablet of smartphone, tegen een vooraf bepaald ereloon.

Een advocaat via video?

Het is onze plicht als advocaat om laagdrempelig te zijn. Je hebt er trouwens baat bij een advocaat te raadplegen vooraleer het te laat is. Zo kunnen we je tijdig adviseren waar de valkuilen zijn en hoe je ze kunt vermijden. En ben je dan toch in een valkuil terecht gekomen, dan geven we je advies hoe je er met de minste kleerscheuren uit geraakt.

Hoe verloopt een videoconsultatie?

Klik hierboven op de knop “maak afspraak videoconsultatie”. Je geeft via mail uw gegevens door en geeft aan in welke materie, behandeld door ons kantoor, je een probleem of vraag hebt. Heb je documenten die je ons wil voorleggen, dan kun je deze opladen als bijlage bij de mail. In de volgende stap antwoorden wij op uw mail, wanneer wij beschikbaar zijn en wat de consulatie je zal kosten. Als je hierna beslist om de afspraak vast te leggen, vragen wij eerst om te betalen. Daarna zal je op de datum van je afspraak een uitnodiging krijgen om deel te nemen aan de videoconsultatie.

Wat kost een video consultatie?

Ongeacht welke advocaat die je raadpleegt, rekenen we 125,00 EUR (exclusief BTW) aan. 

Hoe lang duurt een videoconsultatie?

Maximaal één uur. Dit biedt in principe voldoende tijd voor jou om ons je probleem uit te leggen en voor ons om op al je vragen te antwoorden. Moeten we na de eerste afspraak verder het dossier behandelen kunnen wij hierover de modaliteiten afspreken.

Wat heb je nodig?

Een pc of laptop met camera, microfoon en luidspreker, of een tablet of smartphone. Een stabiele internetverbinding (breedband of 4G). De recentste versie van één van de ondersteunde browers, nl. Chrome (49+), Firefox (54+), Safari ’11, iOS 11.0 & macOS 10.13) of Opera ‘47+). Niets meer. Dus geen bijkomende software die je eerst nog moet installeren.