Links

Sinds december 2009 vormt Beelen Advocaten een netwerk met De Keuster AdvocatenRasschaert Advocaten en Casteleyn Advocaten. Het netwerk draagt de naam Alinea Advocaten. Met kantoren te LeuvenAntwerpenAalst en Lokeren bieden we het bijkomend voordeel van een goede geografische spreiding.

Mr. Beelen richtte in 2014 De Lift Education op,  een middelbare school in Diest die gepast is voor jongeren met autismespectrumstoornis.

Beelen Advocaten werkt als partner samen met het in Tilburg gevestigde European Equine Lawyers. Hierdoor kunnen wij uw belangen verdedigen voor het hippisch rechtsdomein en dat in zowel Europa als in de Verenigde Staten.

Bert Beelen kreeg ook de Passwerk Lifetime Achievement Award (PLAA) voor zijn harde werk en de oprichting van zijn informatica school voor kinderen met autimse; De Lift Education

Het interview van Meester Bert Beelen in Manager Magazines kan u hier ook volledig bekijken en lezen;  Brabant Manager Magazine – Bert Beelen 

Wilt u meer informatie over Katrien Beelen, neem dan zeker een kijkje op haar persoonlijke website.

Wilt u meer informatie over het boek geschreven door Thomas Beelen, neem dan zeker een kijkje op de website Bestuurlijke handhaving.